schuldsanering Utrecht Advocatenkantoor Vermeer In Rhenen / Advocatenkantoor in Rhenen

Volledig in uw recht met advocaat Mr. Vermeer

Advocaat Mr. Vermeer is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:
Personen- en familierechtStrafrechtHuurrechtBestuursrecht.

De meest voorkomende zaken binnen genoemde rechtsgebieden hebben we op deze pagina toegelicht. Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze informatie, of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op, bel 0317-311444

Scheidings- en strafrechtadvocaat in Rhenen

Scheidings- en strafrechtadvocaat in Rhenen

Advocaat echtsscheiding /Advocaat Strafrecht / Advocaat familierecht
 
 

Personen- en familierecht

Een scheidingsadvocaat is gespecialiseerd in de zaken die bij een echtscheiding komen kijken, zoals alimentatie, omgangsregelingen met de kinderen en boedelverdeling.

Advocatenkantoor Vermeer begeleidt, bemiddelt en adviseert u gedurende het scheidingsproces.

Strafrecht

Heeft u een strafrechtadvocaat nodig? Mr. Vermeer begeleidt en adviseert u gedurende het strafrechtelijk proces. Kunt u een advocaat niet bekostigen, dan heeft u wellicht recht op gefinancierde bijstand. Wij werken ook pro deo voor onze cliënten.

 

Huurrecht

Een geschil met uw huisbaas of een grote huurachterstand? Ook in zaken die betrekking hebben op huurrecht staan wij u terzijde. Op ons kantoor in Rhenen geven wij u advies over de stappen die u kunt ondernemen - samen met ons - bij een uit de hand gelopen meningsverschil, huurcontractbeëindiging of oplopende schulden.

Bestuursrecht

Heeft u recht op een bijstandsuitkering of WW, maar is uw aanvraag afgewezen? Of kreeg u een uitkering en is deze ten onrechte stopgezet of teruggevorderd? Advocatenkantoor Vermeer zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.